Tuesday 13 April 2010

14- nädal 2 osa

Neljapäeval käisime Gloriaga ostlemis tuuril. Või õigemini tema ja mina lihtsalt kaasas, et tutvuda kohaliku valikuga ja kohtadega, kus ostlemas käia. Njah.... no ei istu mulle see mood. Retuusid, retuusid ja veelkord retuusid!
Sellega meenub mulle müüjanna ühest rõivakauplusest, kus Gleniga enne ta vanemate juurde minemist käisime üks nädalavahetus. Oi ma tahtsin tast pilti teha! Mustad retuusid ja must maika, mis retuuside sisse oli topitud ja jalas need paganama baleriinisussid, mis tahavad kingad olla. Aa, ja see maika oli sitsiline, ehk kogu ta pesu ja ihu selle alt paistis! Ja sall. Kõik! Ta nägi välja justkui oleks ta pooled riided unustanud selga panna. Õudne! See oli nagu porno! Kuna Glen seal jalanõusid proovis ja tuli ja seisis see müüjanna meie ees ja tundis end nähtavasti piinlikult, siis varjas kõik oma intiimsemad kohad salliga. Tegu oli laupäevase päevaga ja ma mõtlesin, et ju siis käis eelmine õhtu väljas ja magas hommikul sisse, et sellises riietuses tööle sattus.

Ühesõnaga kohtab siin palju seda, et retuusid ja pikad t-särgid või pluusid peal ja kogu lugu. Aeg ajalt on hästi mini seelik ka peal. Ja teienkord on retuusid selliste õmblustega istmiku pealt nagu meil laste sukkpüksid.... siis on eriti rõve sattuda tänaval selliste neidude selja taha käima.

No comments:

Post a Comment