Thursday 29 April 2010

Kinoelamus

Eile käisime väikses kinos, kus ainult kolm saali. See on selline rikaste rajoonis tore kino, luksuslike saalidega. Saalid iseenesest väikesed, kuid ülimugavad.

Ma ei osanud midagi oodata, nii et sisse astudes oli üllatus üllatuse järel. Peauksest sisenedes oli maas punane vaip ja mõnus väike ning hubane miljöö, kena puidust mööbliga. Olime eelnevalt piletid broneerinud, saime oma piletid ja suundusime saali. Võiks pigem öelda, et elutuppa, sest Õismäel on meie elutuba ka suurem kui see kinosaal. Mõnus hubane punane ja sinine valgus, seintel tume suure lillemustriga tapeet, maas jätkuvalt erkpunane pehme vaipkate, kahes reas suured nahktugitoolid- kokku 12 istekohta. Iga kahe iste ees pisike lauake pringelsi krõpsude ja 2 pudeli veega. Ukse vastas küljes pisike baarilett. Suure ekraani ees 4 istekohta ja taga reas siis nii, et neli otse ja rea otstes 2 tooli pool viltu. Ka meie sattusime sinna istuma, nii et küljelt pidi vaatama- ei häirinudki, nagu algul arvasin. Avastasin, et tugitooli küljel olevat linki tõmmates tõusis jalapink eraldi ette ja tugitool nihkus veits kaldu- võtsin jalanõud ka jalast ära ja tundsin enda nagu kodus. Filmi vaadates tekkis ka selline tunne justkui kodus vaataks. Mõnus. Vaatasime Shutter Island´it. Päris hea film.
Hiljem wc-d külastades jätkus mu ahhetus... ka seal oli punane vaipkate maas!!! Luks värk ikka.
Jäime igati rahule ja 10 £ näo eest välja käia ei tundunudki enam nii hull.
Naersin ja ütlesin, et nüüd hakkamegi ainult seal kinos käima. :D :D :D

www.dominioncinemas.net Kahjuks nende kodukal pilte pole, kuid kui klikata "Private Cinema Party" üleval reas, siis näeb teise saali pilti, mis annab pisutki aimu sellest õhustikust mis seal kinos on.

No comments:

Post a Comment